Kleparstvo

Osnovna dejavnost našega podjetja temelji na izdelavi, popravilu in menjavi streh. V podjetju, z več kot tridesetletno tradicijo pri krovskih in kleparskih delih, smo si nabrali ogromno izkušenj. Strehe prekrivamo z vrsto različnih kritin.

Strešne kritine:

- Vlaknocementne plošče
- Betonska
- Opečna
- Rheinzink
- Rhepanol fk
- Rhepanol hg
- Bitumenska
- Umetne mase
- Solarne celice

V našem podjetju nudimo več vrst kleparskih in krovskih storitev, pokrivanje ter sanacijo streh s pločevinami in strešnimi kritinami raznih oblik;
Prevzamemo gradnjo strehe objekta na ključ, ki zajema tako krovska kot kleparska dela in tako za vašo streho poskrbimo od začetka do konca.
Ker smo dobro podkovani o novostih na tržišču in o pokrivanju različnih objektov, smo prepričani, da bomo kar najboljše znali poskrbeti tudi za vašo streho nad glavo.

pokrivamo vse vrste objektov:
- industrijske hale,
- trgovske objekte,
- kulturne, izobraževalne in športne objekte,
- kmetijska poslopja,
- strehe cerkva in zvonikov,
- druge stanovanjske objekte
- izdelava nadstreškov;
- izolacija streh in nadstreškov (dvoslojna)
- svetovanje in predračuni za izvedbo del;
- na podlagi ogleda objekta nudimo tudi svetovanje, kateri materiali in kritine so najprimernejši za izgradnjo ali sanacijo vaše strehe.

Vaše želje izpolnimo tako, da priskrbimo ves material potreben za izvedbo del.

Odpaden material na željo stranke odpeljemo.

Izvajamo naslednja kleparska dela:

- montaža žlebov in odtočnih cevi
- montaža strešnih žlot in obrob
- montaža snegolovov
- montaža strešnih oken
- izdelava cerkvenih zvonikov
- izdelava in zaključki streh
- izdelava dimnikov, odduhov in prebojev

Kleparski izdelki že od nekdaj niso le dodatek, ampak tudi predmeti, ki jih lahko uporabljamo v različne namene. Seveda je potrebno za kleparski izdelek veliko natančnosti in seveda talenta. V Krovstvu Krovec imamo ekipo kleparjev, ki je navdušena nad izdelavo kleparskih izdelkov. Na osnovi znanja, spretnosti ter talenta stranki nudimo izdelavo kleparskih izdelkov različnih vrst.

Pri nas lahko naročite izdelavo kleparskega izdelka v vseh materialih in velikostih. Naši strokovnjaki zmorejo prav vse. O kvaliteti in hitri izdelavi pričajo tudi številne zadovoljne stranke, ki so naš ponos. V Krovstvu Krovec izdelamo kvalitetne kleparske predmete, ki bodo odličen estetski dodatek ali pa uporabna stvar. Zato nas brez težav kontaktirajte in skupaj bomo ustvarili kleparski izdelek po vaši meri z našo spretnostjo ter estetsko natančnostjo.


View the embedded image gallery online at:
http://krovec.org/kleparstvo.html#sigFreeId35329daf58